3.biciklistička utrka Zdrava navika

Utrku s ciljem promicanja biciklizma i zdravih životnih navika organizira Dukat uz pokroviteljstvo gradonačelnika Zagreba, a sudjelovanje je besplatno za sve

Veliki i mali ljubitelji bicikliranja mogu se prijaviti za sudjelovanje u biciklističkoj utrci “Zdrava navika” koja će se u organizaciji Dukata održati u subotu, 20. rujna, na Otoku Univerzijade na Jarunu.

Iskusni biciklisti i rekreativci natjecat će se u kategorijama Građani i Sportaši, a Dukatino utrke za djecu okupit će male bicikliste u tri kategorije: Dukatino mali (3-5 godina), Dukatino srednji (6-8 godina) i Dukatino veliki (9-14 godina). Prijaviti se može putem online obrasca na stranici www.dukat.hr do 17. rujna, a sudjelovanje u utrkama je besplatno.

Novosti ovogodišnje utrke su posebna Dukatino kategorija za najmlađe od tri do pet godina, koji će svoje biciklističke vještine pokazati na biciklima s pomoćnim kotačićima, te elektronsko mjerenje brzine odraslih sudionika čipovima koji osiguravaju preciznost rezultata mjerenja.

Svi sudionici na dar dobivaju natjecateljsku majicu i Dukatov poklon iznenađenja, a pobjednike utrka uz Dukatove očekuju i vrijedne nagrade sponzora: Protea Jaska, DSG bicikli, Outdoor Fitness, Nextbike, Sindikat biciklista, Spa & Sport Resort Sveti Martin, Coca-Cola HBC Hrvatska, Klara i Konzum. Nakon utrke natjecatelji će moći uživati u ukusnim Dukatovim mliječnim proizvodima te svježem voću i povrću na pikniku “Zdrava navika”.

Dukatova utrka Zdrava navika već se treću godinu zaredom održava u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, a drugi put pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Cilj joj je promicati urbani biciklizam te brigu o zdravlju i zdravim životnim navikama. Ovaj je projekt dio programa društvene odgovornosti Dukata koji već niz godina promiče biciklizam kao ekološki prihvatljiv način prijevoza te kao aktivnost koja ima pozitivan utjecaj na zdravlje pojedinaca i obitelji. Promiče ga i među vlastitim zaposlenicima pa je prvi u Hrvatskoj nagrađen certifikatom “Tvrtka prijatelj bicikala”

dukat-bic-utrka-web-465x270px-11

Podijeli objavu